Mensen gezocht

Een missie voor Nederland in 2030
Mensen gezocht · 03. juni 2021
Wat als iedereen welkom is in de werkwereld. Om van betekenis te zijn met al diens eigenaardigheden, talenten, motivatie.

Mensen gezocht · 21. januari 2020
Ik vond ZOVEEL mooie initiatieven! Zoek uit wat jou inspireert en doe er aan mee.

Mensen gezocht · 12. november 2019
"I love my company. I take care of it like a parent." Armin Steuernagel legt uit dat er niets mis is met private ownership van een bedrijf. Het probleem is eigenaren op afstand, die alleen cijfers zien en niet de mensen noch het werk kennen. Hoe bedrijven als Zeiss en bijvoorbeeld familiebedrijven veel beter presteren en crises doorstaan. Transforming Ownership to Create a Better Economy. Armin Steuernagel, TEDxZurich.

Mensen gezocht · 08. november 2019
Je ecologische voetafdruk kan gemakkelijk kleiner, zegt Maarten Meester. Hij vertelt erover in zijn boek de Meester methode.

Mensen gezocht · 28. oktober 2019
Onder de titel 'Wie durft?!' geeft Dag van de Stad een podium aan moedige ondernemers, architecten, theatermakers, wetenschappers, vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties, actieve inwoners én bestuurders. Wat al deze mensen bindt is hun lef.

Mensen gezocht · 27. oktober 2019
"The world today is anything but happy." 90% van de werknemers voelt zich depressief en niet geïnspireerd door het werk wat men doet. Navi Radjou zei het al in 2014. Is het er beter op geworden de afgelopen 5 jaar? Ja en nee.

Mensen gezocht · 07. oktober 2019
Het weekend van de wetenschap, zaterdag 5 oktober, WUR alumnidag... de eerste flyers van het Nieuwe Wageningse Netwerk zijn uitgedeeld.

Mensen gezocht · 23. augustus 2019
Mensen gevonden in Wageningen om samen een nieuw netwerk op te zetten.

Mensen gezocht · 24. augustus 2018
Vandaag zowaar een echt mens gevonden

Mensen gezocht · 26. januari 2018
Mensen gezocht Wij zoeken: De mens achter de politicus De mens achter de functionaris De mens achter het bedrijf De wereld is in crisis maar de mens schuilt achter de bank achter de overheid, de markt, de cijfers, achter professionaliteit De mensen achter de cijfers echter zoeken de mens naast zich Wij zoeken mensen Herkent u zich in deze functieomschrijving, neem dan contact met ons op