Een missie voor Nederland in 2030
Mensen gezocht · 03. juni 2021
Wat als iedereen welkom is in de werkwereld. Om van betekenis te zijn met al diens eigenaardigheden, talenten, motivatie.

Mensen gezocht · 21. januari 2020
Ik vond ZOVEEL mooie initiatieven! Zoek uit wat jou inspireert en doe er aan mee.

Mensen gezocht · 12. november 2019
"I love my company. I take care of it like a parent." Armin Steuernagel legt uit dat er niets mis is met private ownership van een bedrijf. Het probleem is eigenaren op afstand, die alleen cijfers zien en niet de mensen noch het werk kennen. Hoe bedrijven als Zeiss en bijvoorbeeld familiebedrijven veel beter presteren en crises doorstaan. Transforming Ownership to Create a Better Economy. Armin Steuernagel, TEDxZurich.

Mensen gezocht · 08. november 2019
Je ecologische voetafdruk kan gemakkelijk kleiner, zegt Maarten Meester. Hij vertelt erover in zijn boek de Meester methode.

Donut en SDG · 06. november 2019
Intussen rijpt het beeld van wat voor nieuw netwerk we zouden willen. En als je dan gaat zoeken op internet merk je meestal wat jij hebt bedacht, hebben anderen ook al bedacht. :-) Kijk eens naar deze mooie voorbeelden:

Mensen gezocht · 28. oktober 2019
Onder de titel 'Wie durft?!' geeft Dag van de Stad een podium aan moedige ondernemers, architecten, theatermakers, wetenschappers, vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties, actieve inwoners én bestuurders. Wat al deze mensen bindt is hun lef.

Mensen gezocht · 27. oktober 2019
"The world today is anything but happy." 90% van de werknemers voelt zich depressief en niet geïnspireerd door het werk wat men doet. Navi Radjou zei het al in 2014. Is het er beter op geworden de afgelopen 5 jaar? Ja en nee.

Donut en SDG · 23. oktober 2019
Rutger Bregman op de Correspondent:

Donut en SDG · 21. oktober 2019
Economy for the Common Good - TEDx video van Chistian Felber

Donut en SDG · 17. oktober 2019
Overzicht over Global Goals voortgang zou me helpen meer gericht bij te dragen. Ik weet dat wat ik oppak helpt. En ik kan gerust slapen, omdat ik zie wat een ander oppakt

Meer weergeven