Jezelf verrassen is: iets leren dat je dacht nooit te kunnen...

Leer jongleren!

In 8 stappen jongleren met 3 ballen

 

 

Verras jezelf, ook JIJ kan leren jongleren. Als je wilt, tenminste. Als je bereid bent door te zetten en er minimaal vijf minuten per dag aan te besteden.En ja, schriftelijk kun je leren jongleren.

 

Begin nu.Je kunt het makkelijk binnen zes maanden en misschien wel binnen vier weken of minder. Ik weet het zeker, want ik heb het zelf op 42 jarige leeftijd uit een boekje geleerd.

 

Deze stap-voor-stap cursus werkt voor iedereen! Ik geef je geen garantie op succes, want ik sta helaas niet naast je om je bij alle stappen er doorheen te helpen. (Je kunt me daar wel voor inhuren trouwens). Ik heb echter mijn uiterste best gedaan om het zo gemakkelijk mogelijk uit te leggen en het maximaal duidelijk en eenvoudig op te schrijven.

 

Het enige dat je dus moet doen is beginnen en de komende drie, vier maanden (bijna) elke dag een paar minuten oefenen. En blijven oefenen - ook als het nergens op lijkt. Stel jezelf een doel, bijvoorbeeld 20 keer een bal opgooien, en als je het bereikt hebt: trakteer jezelf! (En iedereen met wie je je succes wilt delen!)

 

Meld je aan voor de verrasjezelf jongleercursus voor beginners, verzend je je naam en e-mail adres met het contactformulier op deze website. Voor deze cursus vragen we 5 euro. Lange tijd is de cursus gratis geweest. Maar hij heeft zich nu, na bijna honderd positieve reacties, wel bewezen.

 

Succes! Ik hoop van je te horen.

 

Vriendelijke groeten, Pauline Schakenbos

 

P.S. Heb je vragen, suggesties of wil je op de hoogte gehouden worden, laat het me weten via het contactformulier op deze website.

 

Verrasjezelf jongleercursus (e-book)

Bestellen gaat zo: geef je e-mailadres door via het
contactformulier.

Maak €5 over en vermeld daarbij 'jongleer e-book'.

Bankrekening:  NL63 TRIO 0379 66 379 1

van Boog consult in Wageningen.

We mailen je dan het e-book.

 

Of bestel met Paypal of credit card via de Nu Kopen knop hierboven.

6 jongleerballen + jongleercursus (e-book)

Bestellen: geef je e-mailadres EN postadres door via het contactformulier.

Maak €21 over en vermeld daarbij '6 jongleerballen en e-book'.

Bankrekening:  NL63 TRIO 0379 66 379 1

van Boog consult in Wageningen.

We sturen je dan de ballen per PostNL en het e-book per mail.

 

Of bestel met Paypal of credit card via de Nu Kopen knop hierboven.