Jezelf verrassen is: een boek schrijven en publiceren!
       
 
Onderstaande boeken zijn mede dankzij de cursus 'Schrijf een boek!' van verrasjezelf.nl geschreven en gepubliceerd!

Prijs € 15,00 excl. verzendkosten. ISBN 97890 50189170. Verkrijgbaar in de boekhandel. Informatie op de website www.rose-marie.nl

Crisiskinderen. Dagboek van een opvangmoeder Roos Haase is samen met haar man al jarenlang actief in de crisisopvang voor Jeugdzorg. Naast hun drie eigen kinderen vingen zij in de loop der tijd meer dan honderd kinderen op die om uiteenlopende redenen uit huis werden geplaatst.

Als geen ander weet Roos Haase hoe het er in de praktijk aan toegaat in de Jeugdzorg in Nederland. Maar daarnaast schrijft ze met grote liefde en warmte over de kinderen zelf, de moeilijke omstandigheden en het vaak grote verdriet, maar ook de mooie momenten.

'Crisiskinderen' is het belangwekkende en aangrijpende verhaal van jeugdzorg in Nederland in de praktijk.


Prijs € 15,95 excl. verzendkosten. Te bestellen op de website www.freemusketeers.nl ISBN 978 90 8539 677 2

Als de modder maar zakt Het meeslepende en waargebeurde verhaal van een jonge vrouw met borderline-persoonlijkheidsstoornis. Op emotionele wijze doet zij verslag van haar voortdurende gevecht om crises te overleven, haar strijd tegen angst, onzekerheid en eenzaamheid en haar gevecht met zichzelf en het geloof. Veel mensen hebben behoefte aan informatie. Dit boek probeert daarin te voorzien. Tevens hoopt de auteur dat dit boek tot troost en bemoediging zal zijn voor iedereen die met deze ziekte geconfronteerd wordt.

Een indrukwekkend verhaal over de heftige confrontatie met borderline en de ingrijpende gevolgen daarvan.


Prijs € 22,95 incl. verzendkosten. Het boek is te bestellen via haar website www.lumara.nl

Reizen met mijn buitenaardse familie Herma Vaartjes besloot over haar ervaringen met buitenaardse beschavingen te schrijven en schilderen. Haar boek is getiteld: 'Reizen met mijn buitenaardse familie.'

"Mijn buitenaardse vrienden hebben me een beter inzicht gegeven in mij zelf maar ook in het waarvoor en waarom, nog steeds leer ik van ze. Ik wil mensen graag laten ervaren dat er meer is tussen hemel en aarde, bovendien wil ik me er op richten dat het op een luchtige humor volle manier gebeurd." Haar ervaringen zijn niet altijd makkelijk, het is dikwijls de buitenwereld die hard reageert.


Prijs € 14,95. Het boek is te bestellen op de website www.henk-doppenberg.nl

Getrouwd met voetbal Als blijkt dat zoon Tom een talentvol voetballertje is, komt het leven van het gezin Jansen in het teken van voetbal te staan. Vader Kees heeft alleen nog aandacht voor zijn oudste zoon. De problemen stapelen zich op en het gezin komt onder druk te staan. Ondanks narigheid proberen Kees en Nel ieder op hun manier gelukkig te worden. Of hen dat lukt, leest u in dit boek.

'Getrouwd met voetbal' door Henk Doppenberg gaat over de mooie, maar ook minder mooie kanten van het voetbal.


Prijs € 14,95 excl. verzendkosten. Te bestellen op de website www.freemusketeers.nl ISBN 978 90 8539 711 3

Toevallige getuige Er zit een nieuw meisje bij Dylan en Rens in de klas. Ze is anders dan andere meisjes en ziet er onverzorgd uit. Toch wil Dylan meer van haar weten. Op een ochtend wordt hij gebeld door Rens. “Kom even iets eerder naar school. Ik heb iets ontdekt over Shirley!” zegt hij opgewonden. “Ja, goed, ik rijd wel door het bos, dat gaat het wat vlugger” antwoordt Dylan.

Of dat wel zo’n goed idee is van Dylan, kun je lezen in het boek Toevallige getuige.


Prijs € 17,00 incl. portokosten. Te bestellen bij mia.van.dingenen[at]skynet.be

De Wondere Wereld van de verborgen thema's Op basis van haar opdrachten als teamcoach schreef Mia van Dingenen een boekje over de onderliggende dynamiek en thema's in het werken met groepen en teams.

'De Wondere Wereld van de verborgen thema's' is een boekje dat bruikbaar is in de praktijk. Elk hoofdstuk sluit af met concrete vragen of suggesties waarmee je zelf aan de slag kan.


boek1

Prijs € 11,00 incl. verzendkosten. Het boek is te bestellen op de website www.annekefeenstra.nl

Het gepekelde lijk Journalist Tjalle de Vries doet verslag van evenementen in en om Harlingen, en dierenarts Peer Adema probeert een financiŽle en emotionele crisis te boven te komen. Door een vrouw komen ze met elkaar in contact. Als er een lijk in de zoutberg bij Frisia gevonden wordt, komt het verhaal door het onderzoek naar de moordenaar in een stroomversnelling.

Anneke Feenstra heeft getracht een zowel spannend als vermakelijk verhaal te schrijven, met herkenbare situaties. Af en toe wordt er een speldenprikje uitgedeeld naar iets dat typisch Fries schijnt te zijn (de schaatskoorts).


Prijs € 11,00 incl. verzendkosten. Het boek is te bestellen op de website www.kirja.nl ISBN 90 77764 00 3

E-book Kans of keus' te lezen op: www.toostylish.nl

Dromen 'Dromen' is een vlot en helder geschreven bundel korte verhalen – met een lach en een traan –die stuk voor stuk zeer herkenbaar zullen zijn voor vele lezers. De mix van dromen, werkelijkheid en fantasie is gebaseerd op haar eigen ervaring als (werkende) moeder met kleine kinderen.

Daarnaast publiceert Monique Hordijk online het e-book 'Kans of keus op de website www.toostylish.nl 'Kans of Keus' gaat over Alice die alleen verder moet met haar zoontje, nadat ze haar echtgenoot heeft verloren. Maar plots verschijnt Renť ten tonele, de beste maat van haar eerste grote jeugdliefde en destijds haar beste vriend.


Prijs € 19,00 incl. verzendkosten. Het boek is verkrijgbaar in de boekhandel en per e-mail te bestellen op de website www.kirja.nl ISBN 90 77777764 04 6

Van Afro tot en met DreadZ Er zijn bijzonder veel styling-mogelijkheden met afrohaar, in tegenstelling tot wat wel eens gedacht wordt. Met de juiste producten en goede zorg is mooi en gezond afrohaar een haalbaar doel, aldus auteur Joy Lin Jones.

'Van Afro tot en met DreadZ' bevat info, tips, ervaringen en wetenswaardigheden. Met veel foto's en illustraties, en extra aandacht voor dreads.

Inmiddels heeft Joy Lin Jones een tweede boek gepubliceerd. Zie ook haar website http://afrohaar.web-log.nl/ over afrodreads en steilhaardreads, info over het starten en onderhouden, interviews, inspiratie, foto's en informatie over afrohaar.


ISBN 90 75675 12 7.
Te bestellen bij de auteur vantriet@xs4all.nl of te downloaden op
www.en-nu-echt-anders.nl

Nederland, hoe wil je zijn? Willen we werkelijk onze verantwoordelijkheid kunnen nemen als maatschappij en als individuele burgers, dan zal er politiek leiderschap moeten komen dat substantiŽle veranderingen in onze maatschappij wil doorvoeren.

In het boek worden de ontwikkeling van onze maatschappij en het politieke leiderschap vergeleken met de ontwikkeling van teams binnen organisaties.

Enea. Het basisinkomen Het tweede boek dat Astrid inmiddels heeft geschreven gaat over het basisinkomen voor elke Nederlander van 18 jaar en ouder.

   

   
Jouw boek....?
   
   
AANMELDEN CURSUS:
Wil je ook gebruik maken van onze aanmoedigingen en tips?
Vraag dan vrijblijvend de eerste vier lessen aan. Verzend je naam en e-mailadres met het formulier hiernaast.
 
Succes! Ik hoop van je te horen.
Vriendelijke groeten,
 
P.S. Wil je weten wanneer er weer nieuwtjes zijn op verrasjezelf.nl meld je dan voor de e-mail nieuwsbrief bij
jagraagverrasjezelf.nl
(Dit is geheel gratis. Je e-mail wordt aan niets of niemand doorgegeven. Afzeggen kan elk moment.)
 
Heb je vragen, suggesties of wil je op de hoogte gehouden worden, laat het me weten.
Het e-mail adres is: infoverrasjezelf.nl
 
Auteurs over de cursus:
 
"De cursus van verrasjezelf.nl was voor mij een ‘coach’ die mij heel veel bruikbare en praktische tips heeft gegeven. Dat je duidelijk je doel voor ogen moet houden, lezer gericht, en dat het mogelijk is dat je een roman kunt schrijven door vol te houden en in jezelf te geloven. Dat motiveerde mij enorm."

Anneke Feenstra

"De cursus heeft me geleerd ťťn grote verhaallijn op te zetten voor een roman. Ik was getraind om korte verhalen te schrijven en schuwde een complete roman, maar het is gelukt."

Monique Hordijk

"De cursus heeft me mijn schrijfinspiratie gegeven. Door jullie aanpak ben ik in staat geweest om te blijven geloven dat het eindresultaat er echt ooit zou zijn en heb ik de discipline kunnen opbrengen om weer en weer en weer te herschrijven. En mijn boek is het resultaat."

Astrid van Triet

"Toen ik een boek wilde gaan schrijven wist ik niet waar ik moest beginnen. Op internet stuitte ik op je cursus en het stimuleerde en motiveerde me. In de mailtjes vond ik veel tips om te beginnen, te schrijven en het af te ronden. Als het ware werd ik online begeleid. Ik heb er veel aan gehad en ben er achter gekomen dat schrijven veel werk is maar wel echt mijn ding."

Joy Lin Jones

.

 
 
 
AANMELDEN CURSUS:
Wil je ook gebruik maken van onze aanmoedigingen en tips?
 
Vraag vrijblijvend de eerste vier lessen aan. Verzend je naam en e-mailadres met het e-mail formulier hieronder.
 
Ik hoop van je te horen.
Vriendelijke groeten,
 
Anne van Wageningen
AANMELDEN
SCHRIJF JE EIGEN BOEK STAP-VOOR-STAP:
 
Eerste vier lessen gratis ter kennismaking.
 
Om je aan te melden voor de eerste vier gratis lessen van schrijf-je-eigen-boek stap-voor-stap uitleg, verzend je naam en e-mail adres met onderstaand formulier naar verrasjezelf.nl:
Naam:
E-mail adres:
 
Je e-mailadres zal NOOIT aan een andere partij worden doorgegeven.
Vraag vrijblijvend de eerste lessen aan:
Vul het formulier in en klik op ' verzend' .
Let op: je ontvangt eerst een e-mail met 'response required'. Klik op de link in dit bericht om je aanvraag te bevestigen.
Je krijgt les 1 t/m 4 gratis toegestuurd. Je hoeft je niet af te melden als je beslist om niet verder te gaan.

Totaal zijn er 17 lessen. Prijs van de cursus is 29 euro (inclusief administratiekosten).

Heb je vragen? Stuur een e-mail naar schrijfcursusverrasjezelf.nl.

Klik hier als je meer wilt weten over betalen.

......